آموزش آشپزیدسردسر ایرانیدسر شیرین

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)


طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)
طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده

یکی از نوستالژی هایی که متولدین دهه شصت دارند بستنی زمستونی در فصل سرد و زمستان است. بچه ها بستنی زمستونی رو خیلی دوست دارند‌.  اما آیا می دانستید که می توانید آن ها را در خانه هم درست کنید و میل نمایید.مواد اولیه ساده ای برای تهیه این بستنی زمستانی مورد نیاز است که به راحتی می شود تهیه کرد. در ادامه این مطلب دو روش طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین) را بخوانید و آن را در منزل درست کنید و نوش جان نمایید.

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی با ژلاتین

مواد لارم برای بستنی زمستانی

  • سفیده تخم مرغ ۴ عدد
  • خاک قند ۱ لیوان
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین ۱ و ۱/۲ قاشق
  • آب ۳ قاشق
  • نان میکادو یا بیسکوئیت گرد :به اندازه کافی
  • شکلات ذوب شده به میزان لازم
  • پودر نارگیل برای تزیین
  • پودر گردو برای تزیین

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی بدون فر 

طرز تهیه بستنی زمستانی

برای تهیه این بستنی زمستانی خوشمزه و راحت درون یک قابلمه به مقدار کافی آب می ریزیم تا جوش بیاید. تا زمانی که آب بجوشد سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و سفیده را داخل یک ظرف می ریزیم با هم زن برقی خوب هم میزنیم تا سفت و فرم بگیرد.

سپس ظرفی که آب درونش در حال جوشیدن است ظرف سفیده را بروی آن قرار داده و کم کم مخلوط وانیل و خاک قند را به سفیده اضافه کرده و هم می زنیم تا زمانی که مواد با هم خوب مخلوط شوند و بعد از روی قابلمه برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود.

در این مرحله پودر ژلاتین را داخل ظرفی می ریزیم و به آن ۳ قاشق آب جوش اضافه میکنیم و به صورت بن ماری آب جوش و ژلاتین را با هم مخلوط میکنیم تا دانه های ژلاتین حل شود.

مرحله بعدی این است که سفیده و ژلاتین را با هم مخلوط میکنیم، موادی که آماده کردیم را بروی نان میکادو یا بیسکوییت میریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا بستنی ها خنک و سفت شود.

در یک ظرف شکلات ها را ریخته و به صورت بن ماری ( حرارت غیر مستقیم ) ذوب می کنیم، بستنی ها را از یخچال بیرون می آوریم و روی آنها را شکلات ذوب شده می ریزیم.
برای تزیین هم میتوانیم از پودر نارگیل و پودر گردو استفاده کنیم و دوباره در یخچال گذاشته تا شکلات سفت شود و بعد از آن میتوانیم میل کنیم.

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)

آموزش تصویری طرز تهیه مربای انار بدون هسته شیرین

طرز تهیه بستنی زمستانی بدون ژلاتین و شیر

مواد لازم:

  • شکلات تخته‌ای ۳۰۰ گرم
  • سفیده تخم‌مرغ ۳ عدد
  • گلوکز ۳ قاشق غذاخوری (اگه گلوکز نداشتید از ۳ قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید.)
  • شکر ۲ فنجان
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • آب سه چهارم لیوان

طرز تهیه بستنی زمستونی خانگی بدون پودر ژلاتین و شیر

مرحله اول، آب کردن شکلات

اولین مرحله برای تهیه بستنی زمستانی بدین صورت است که شکلات تخته ای را به تکه های کوچک یا ریز خرد میکنیم و داخل یه ظرف مناسب می ریزیم. بعد ظرف مورد نظر را روی بخار در حال جوش یا کتری آب می گذاریم تا شکلات ها به صورت بن ماری ذوب شوند.

مرحله دوم، ریختن شکلات های آب شده داخل قالب

برای درست کردن بستنی زمستونی حتما نباید از قالب استفاده کرد می توانیم از یک استکان کوچک استفاده کنیم. پس باید اول داخل استکان را سلفون کشید یا با کره ذوب شده آنرا چرب نمایید.
بعد از اینکه استکان را چرب کردیم شکلات ذوب شده را داخل قالب یا ظرف مورد نظر می ریزیم به طوری که یک لایه از شکلاتهای ذوب شده دیواره ها و کف استکان یا قالب را پوشش دهد، بعد قالب را طوری تکان دهید که دیواره های قالب شکلاتی شوند.
سپس قالب را درون فریز می گذاریم تا سفت شود و خودش را بگیرد.

مرحله سوم، آماده کردن مواد داخل بستنی زمستونی

برای تهیه مواد داخل بستنی زمستونی باید سفیده و زرده تخم مرغ را از هم‌ جدا کنیم و بعد وانیل به سفیده اضافه میکنیم و با هم زن برقی به مدت ده دقیقه هم می زنیم تا پف کند. به صورتی در بیاید که وقتی ظرف را سر و ته میکنیم، سفیده از ظرف ریخته نشود.

مرحله چهارم، مخلوط کردن آب و شکر

یک قابلمه انتخاب می کنیم و درون آن آب می ریزی و روی حرارت گذاشته و به آن شکر اضافه کرده و هم میزنیم تا شکر درون آب حل شود.
بعد از حل شدن شکر، گلوکز یا عسل را اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم تا گلوکز حل شود.
به این مواد به مدت ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا شربت بجوشد و به غلظت مورد نظر برسد و بعد از روی حرارت برمی داریم.

مرحله پنجم، مخلوط کردن شربت با سفیده

بعد از خنک شدن شربت به صورتی که دست را نسوزاند، با هم زن برقی سفیده را هم میزنیم و در حین هم زدن شربت را به ارامی به آن اضافه میکنیم.
به مدت دو تا سه دقیقه این مواد را با هم هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند و ترکیبی یکدست بدست بیاید.

مرحله ششم، ریختن مواد داخل شکلات

بعد از اینکه شکلاتهای داخل قالب سفت شد از یخچال بیرون می آوریم و سپس سفیده را روی شکلات داخل قالب می ریزیم و دوباره روی سفیده ها شکلات ذوب شده می ریزیم و روی شکلات ها را صاف میکنیم.

اگر دوست داشتید روی سفیده ها را یک تکه نان میکادو قرار دهید سپس روی نان میکادو شکلات ذوب شده می ریزیم.
پس اتمام این کار قالب ها را درون یخچال قرار دهید و باید یک ساعت در یخچال باشد تا سفت و آماده شود.

مرحله هفتم، خارج کردن بستنی زمستانی خانگی از قالب

پس از گذشت یک ساعت قالب ها را از یخچال بیرون می آوریم و با گرفتن سلفون ها میتوانیم بستنی ها را به راحتی از قالب خارج کنیم.
بستنی زمستونی را میتوان ب مدت یک تا پنج روز داخل یخچال نگه داری کنیم. نوش جان

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)نکات تکمیلی در مورد بستنی زمستانی خانگی

بستنی زمستانی خانگی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
بستنی زمستانی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی ساده (با ژلاتین و بدون ژلاتین)



نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن